Algemene voorwaarden

Afspraak

Afspraak maken gaat het makkelijkst en snelst op onze website. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Annuleren

Heb je een afspraak bij ons gemaakt en mocht je verhinderd zijn? Je kan de afspraak tot maximaal 48 uur voor de afspraak kosteloos* verplaatsen of annuleren. Dit kan je zelf doen en terug vinden in je bevestigingsmail van de afspraak door op Afspraak verplaatsen of Afspraak annuleren te klikken. Als dit niet binnen 48 uur is verplaatst of geannuleerd, dan wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht als annuleringskosten.

Te laat

Mocht je te laat zijn voor jouw afspraak? 10 minuten te laat betekent dat we de afspraak moeten annuleren (i.v.m onze strakke planning , en andere klanten.) , ook word er dan een factuur van 50% van de behandeling in rekening gebracht.

No-show

Wanneer er no-show is en de afspraak niet na komt, zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen als no-showkosten.

In rekening brengen

Heb je een rekening als annuleringskosten of no-showkosten van ons per mail ontvangen? Dit dien je binnen 8 dagen te betalen. Nadat je de annuleringskosten of no-showkosten hebt betaald is het weer mogelijk om een nieuwe afspraak te maken. Betaal je dit niet dan zullen wij jou als klant in de toekomst weigeren.

Betaalwijze

Wij accepteren pin en contante betalingen.

Privacy

Wij nemen gegevens van onze klanten in onze klantenbestand en wordt niet gedeeld zonder toestemming van de klant.